2014-07-27 10:00:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A mai nap a búfelejtésé

Napi horoszkóp július 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne hagyja, hogy bárki is elrontsa a kedvét a mai napon! Ön pozitív, és lelkesítő típus, magára vessen, aki ezt a vehemenciát rámenősségnek, avagy tolakodásnak véli. A többiek annál inkább értékelik a stílusát, s merítkeznek önből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem kellene minden megrögzött régi szokásához ragaszkodnia. A hagyomány persze meg is tart, de sokszor bizony gátakat is jelent. Ha lemond valamiről, azzal teret ad valami újnak. Nem biztos, de talán jobbnak is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma a szokásosnál is érzékenyebb és ingerlékenyebb lehet. Nem kellene azonban minden szón megsértődnie, mert nagyon is lehetséges, hogy félreértés áldozata lesz. Inkább tekintsen el nagyvonalúan még a szándékos bántástól is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha nem akar nagy veszteséget, akkor inkább ma kerülje a plázákat, a nagy bevásárlóközpontokat! A kaszinókról, s a szerencsejáték bármilyen formájától is jobb óvakodnia. A nagy remények nagy csalódásokhoz vezethetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha jobban megszervezi az életét, akkor esélyt ad magának arra, hogy több pihenésben lehessen része. De ha nem annyira maximalista, és nem zavarja, hogy otthon minden a feje tetején áll, akkor még inkább élvezheti a szabadnapját.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A hisztis díva szerepét ma alighanem önre szabták. Ez ugyan még nem ok a mértéktelen csoki fogyasztásra, de talán ily módon némileg lenyugtathatja zaklatott idegeit. A kávétól, a serkentő italoktól azonban mindenképpen óvakodjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Felejtse el a gondokat: legyen ez a nap a közös baráti szórakozásé, kirándulásé, nagy beszélgetéseké! A munkáról nem illik beszélgetni ilyenkor. Egyébként is vannak olyan problémák, amikre csak az idő a megoldás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon hajlamos lehet a költekezésre: rendjén van ez, ha a nyaralását tölti. Most az egyszer ne legyen zsugori önmagával, kicsit eressze el, kényeztesse magát, lazítson, pihenjen. Úgyis kevés ideje volt a szórakozásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai nap a búfelejtésé, a könnyed szórakozásoké, kikapcsolódásé lehet. Akkor érzi magát igazán elemében, ha a családjával, a rokonaival töltheti a napját. Minél többen gyűlnek össze, annál inkább. Hívja meg a testvéreit, rokonait!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön nem szereti, ha kizökkentik a megszokott kerékvágásból. Ma mégis szüksége lehet a rugalmasságára, és arra, hogy jó képet vágjon ahhoz is, ha nem a tervei szerint alakulnak a dolgai. A spontaneitás ma inkább a javára válhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha nehéz ma felkelnie, akkor inkább ne erőltesse. Miért is ne tehetné meg a szabadnapján, hogy heverészik, olvasgat. Mondjuk, ha bírja a napot, teheti ugyanezt a kertjében is, egy nyugágyban fekve. Egyen hozzá friss gyümölcsöket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön kedves és megértő típus, nem is csoda, hogy sokan választják önt bizalmasuknak. A mai napon azonban inkább ne higgyen el mindent, amit mondanak önnek. Vagy legalább hallgassa meg a másik felet is, mielőtt bármit tesz!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: